Skip to content

Tipul bucătăriei:

1756

Kofte de miel cu varză roșie dulce-acrișoară

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Cu o lovitură de ardei iute și o varză roșie delicioasă, dulce și acrișoară, aceste kofte de miel reprezintă o masă rapidă, ușoară și ieftină la mijlocul săptămânii, pe care toată lumea o va iubi.


Ingrediente

  • tocată de miel 500 g
  • ou 1, bătut
  • firimituri de pâine o mână
  • ardei iute roșu 1, tocat fin
  • ceapa rosie 1, ras
  • pătrunjel un buchet mic, tocat
  • chimen măcinat ½ linguriță
  • cuișoare 2, pământ
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • pitta sau pâine plate a servi
  • iaurt grecesc a servi

varză

  • otet de vin rosu 3 linguri
  • zahăr tos auriu 2 linguri
  • varza rosie ½, mărunțit

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face varza dulce-acrișoară, puneți oțetul și zahărul într-o tigaie mică și încălziți până se dizolvă zahărul. Se amestecă cu varza și multe condimente și se lasă deoparte 20 de minute, amestecând la fiecare 5 minute.

  • Pasul 2

    Pentru a face koftes, puneți restul ingredientelor (cu excepția pitta și iaurtul) într-un bol și amestecați bine cu mâinile. formați 12 bile și strângeți-le pe capătul frigaruilor (înmuiați-le pe cele de lemn în apă timp de 20 de minute mai întâi, ca să nu se ardă), pentru a face forme de torpile grase (dacă nu aveți frigărui doar grătar fără). Prăjiți aproximativ 10 minute, întorcându-le până se rumenesc și sunt fierte. Serviți cu varză, pâine pitta și iaurt grecesc.

Informatii nutritionale

  • Kcals 352
  • Carbohidrați 18.5g
  • Proteină 28.1g
  • Gras 18.9g
  • Sare 0,43g
  • Fibră 2.8g
#Kofte #miel #varză #roșie #dulceacrișoară
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *