Skip to content

Tipul bucătăriei:

„Lasagna” ardei roșu, feta și dovlecei

„Lasagna” ardei roșu, feta și dovlecei

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 1
  • Puțin efort

O lasagna colorată și vegetală. Straturile de dovlecei, feta și ardei roșu sunt stropite cu dressing la fiecare etapă, apoi terminate cu un topping de nuci de pin. Acest fel de mâncare inteligent are un gust la fel de bun pe cât arată și face o cină specială


Ingrediente

  • ardei roșu la grătar sau marinat 3 bucati de marime decenta, incalzite intr-o tigaie
  • dovlecei 2, feliate pe lungime
  • feta 50 g
  • mascarpone 2 linguri
  • ulei de masline 4 linguri
  • suc de lămâie 2 linguri
  • mentă 1 lingura, tocat
  • pătrunjel mână
  • nuci de pin 1 lingura, prajita

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti dovleceii prajindu-i scurt in putin ulei de masline. Se stratifica ardeiul cu dovleceii si feta, stropind dressingul intre straturi. Terminați cu dressing și nuci de pin.

Informatii nutritionale

  • Kcals 894
  • Gras 85.1g
  • Carbohidrați 15.8g
  • Fibră 7.5g
  • Proteină 16.9g
  • Sare 4.12g
#Lasagna #ardei #roșu #feta #și #dovlecei
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *