Skip to content

Tipul bucătăriei:

Linguine cu pesto de rucola proaspăt

Linguine cu pesto de rucola proaspăt

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Rețeta perfectă pentru a profita la maximum de frunze de rucola proaspete, piperate, pentru un prânz rapid și ușor, dar sofisticat. Pesto-ul pe care îl faci să-l folosești în această rețetă funcționează foarte bine și întins pe bruschetta sau pe ciuperci de câmp la grătar. Fă-l vegetal folosind o versiune vegetariană de pecorino sau parmezan.


Ingrediente

  • rachetă 100 g, spălate
  • usturoi 1 cuișoare
  • nuci de pin 25 g
  • ulei de măsline extra virgin 4 linguri
  • pecorino sau alternativă vegetariană 25 g, ras
  • linguine 400 g

Metodă

  • Pasul 1

    Puneti rucola, usturoiul si nucile de pin intr-un robot de bucatarie si savurati, adaugand uleiul de masline pe masura ce mergeti (adaugati ulei in plus daca preferati o textura mai subtire). Se amestecă pecorino și se condimentează.

  • Pasul 2

    Gătiți linguine conform instrucțiunilor de pe ambalaj, apoi scurgeți-l, rezervând 2 linguri de lichid de gătit. Amestecați pesto, pastele și lichidul împreună și serviți cu pecorino suplimentar, dacă doriți.

#Linguine #pesto #rucola #proaspăt
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *