Skip to content

Tipul bucătăriei:

Linguine cu sos puttanesca proaspăt

Linguine cu sos puttanesca proaspăt

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Cea mai bună rețetă de puttanescă. Faceți acest picnic, sărat, favorit italian de la zero; perfect atunci când te grăbești la mijlocul săptămânii: pe masă în 15 minute.


Ingrediente

  • linguine 150 g
  • roșii cherry 250 g, tocat
  • capere 2 linguri, clătite
  • usturoi ½ cățel, zdrobit
  • pătrunjel cu frunze plate un buchet mic, tocat
  • ardei iute roșu 1, tocat fin
  • măsline verzi 12, fără sâmburi și tocate
  • lămâie 1, suc
  • ulei de masline

Metodă

  • Pasul 1

    Gătiți linguinele urmând instrucțiunile de pe ambalaj.

    Puneți restul ingredientelor într-un castron mare, adăugați 3 linguri de ulei de măsline, asezonați și amestecați.

    Scurge pastele și amestecă cu sosul.

Informatii nutritionale

  • Kcals 309
  • Gras 4.6g
  • Saturate 0,6g
  • Carbohidrați 59,7g
  • Fibră 4.4g
  • Proteină 11.1g
  • Sare 2,55g
#Linguine #sos #puttanesca #proaspăt
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *