Tipul bucătăriei:
Linguine cu sos puttanesca proaspăt
- serveste 2
- Uşor
Cea mai bună rețetă de puttanescă. Faceți acest picnic, sărat, favorit italian de la zero; perfect atunci când te grăbești la mijlocul săptămânii: pe masă în 15 minute.
Ingrediente
- linguine 150 g
- roșii cherry 250 g, tocat
- capere 2 linguri, clătite
- usturoi ½ cățel, zdrobit
- pătrunjel cu frunze plate un buchet mic, tocat
- ardei iute roșu 1, tocat fin
- măsline verzi 12, fără sâmburi și tocate
- lămâie 1, suc
- ulei de masline
Metodă
-
Pasul 1
Gătiți linguinele urmând instrucțiunile de pe ambalaj.
Puneți restul ingredientelor într-un castron mare, adăugați 3 linguri de ulei de măsline, asezonați și amestecați.
Scurge pastele și amestecă cu sosul.
Informatii nutritionale
- Kcals 309
- Gras 4.6g
- Saturate 0,6g
- Carbohidrați 59,7g
- Fibră 4.4g
- Proteină 11.1g
- Sare 2,55g
#Linguine #sos #puttanesca #proaspăt