Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă ușoară de midii cu 'Nduja

– midii Nduja

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Ridicați un castron de midii cu nduja și cu aroma ușoară de anason a semințelor de fenicul


Ingrediente

  • ulei de masline 1 lingură
  • fenicul 1 bec mic, feliat subțire
  • usturoi 1 cuișor, feliat subțire
  • semințe de fenicul ½ linguriță, ușor zdrobită
  • ‘nduja 50g, (vezi notele de mai jos)
  • vin alb 150ml
  • midii 1 kg, curățat
  • coriandru ½ o grămadă mică, tocată
  • aluat prăjit a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie și gătiți feniculul timp de 10 minute până când este caramelizat și moale. Se amestecă usturoiul și se gătește 1 minut înainte de a adăuga semințele de fenicul și ‘nduja și se rupe cu partea din spate a unei linguri. Se toarnă vinul alb, se adaugă midiile și se amestecă foarte bine. Puneți un capac și gătiți timp de 5 minute, agitând tigaia până când toate midiile s-au deschis (aruncați toate cele care rămân închise). Se amestecă foarte bine, se adaugă coriandrul și se amestecă din nou, apoi se servește cu aluatul acru.

Informatii nutritionale

  • Kcals 394
  • Gras 21.4g
  • Saturează 6.1g
  • Carbohidrați 8.4g
  • Zaharuri 2.8g
  • Fibră 3.6g
  • Proteină 28.2g
  • Sare 2.5g
.
#midii #Nduja
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *