Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Un platou alb cu frunze verzi și felii de miel roz

Miel cu salată moale de ierburi și sos de mentă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Profitați la maximum de restul de miel servind cu un sos de mentă proaspăt într-o salată de vară zingy


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • ulei de masline
  • miel fript rămase 300g sau fripturi de picior de miel 2 (aproximativ 300g)
  • iaurt grecesc 200g
  • otet de vin rosu 1 lingură
  • usturoi ½ un cuișor, zdrobit
  • nasturel bebelus Geanta de 60g
  • mărar o grămadă mică, ruptă
  • patrunjel cu frunze plate ½ o grămadă mică, frunzele rupte
  • pâine crustă a servi, (opțional)

ÎMBRĂCĂMÂNT SOS DE MENTĂ

  • ulei de masline 2 linguri
  • otet de vin rosu 2 linguri
  • zahăr pudră 1 lingură
  • mentă o grămadă mică, frunzele îndepărtate și tocate mărunt
  • șalotă 1, tocat mărunt

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți puțin ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă și prăjiți mielul rămas timp de 3-4 minute sau până când este crocant și încălzit. Dacă folosiți fripturi de picior de miel, gătiți la foc mare timp de 2-3 minute pe fiecare parte, apoi stați pe o farfurie, acoperită cu folie, timp de 10 minute. Felie.

  • Pasul 2

    Se amestecă iaurtul cu oțetul de vin roșu, usturoiul și condimentul din abundență, apoi se pune lingura peste un platou mare.

  • Pasul 3

    Pentru dressing, amestecați împreună toate ingredientele. Aruncați mielul cu năsturelul și ierburile și puțin din pansament, într-un castron, apoi înclinați-l pe platou și picurați mai mult din pansament. Serviți cu pâine crustă, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 324
  • Gras 19.8g
  • Saturează 5.7g
  • Carbohidrați 9.6g
  • Zaharuri 9.2g
  • Fibră 1g
  • Proteină 26.3g
  • Sare 0,3g
.
#Miel #salată #moale #ierburi #și #sos #mentă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *