Skip to content

Tipul bucătăriei:

Mini budinci de fructe de pasiune

Mini budinci de fructe de pasiune

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 4
  • Uşor

Aceste mini budinci drăguțe, dar sofisticate, sunt simbolul dulce-acru. Sunt rapide și ușor de făcut și pot fi făcute chiar și în cuptorul cu microunde!


Ingrediente

  • fructul pasiunii 2, înjumătățit
  • unt 100g, plus extra pentru matrițe
  • zahăr tos auriu 100g
  • lămâie 1, zestat
  • ouă 2
  • făină auto-crescătoare 100g
  • inghetata sau inghetata a servi

SIROP

  • fructul pasiunii 4, înjumătățit
  • zahăr pudră 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Pentru a face siropul, scoateți pulpa și semințele din cele 4 fructe ale pasiunii într-o tigaie mică, adăugați 2 linguri de zahăr tos și 2 linguri de apă și fierbeți până se înmoaie.

  • Pasul 2

    Unt 4 × 150ml forme de budincă metalică. Pentru a face budincile, scoateți pulpa din 2 fructe ale pasiunii, apoi împingeți-o printr-o sită și aruncați semințele rămase. Se amestecă untul, 100g zahăr și coaja de lămâie într-un robot de bucătărie până când devin palide și pufoase. Se amestecă pe rând ouăle urmate de pulpa cernută a fructului pasiunii. Adăugați făina și pulsați până se încorporează într-un amestec neted.

  • Pasul 3

    Împărțiți între forme și așezați-le într-o cutie mică de prăjire. Se toarnă apă dintr-un ceainic în tavă pentru a ajunge la 1cm din moduri. Acoperiți întreaga cutie cu o foaie de folie și dați-o la cuptor.

  • Pasul 4

    Coaceți timp de 25-30 de minute sau până când o frigăruie înfiptă în mijlocul budincilor iese curată.

  • Pasul 5

    Întoarceți și puneți siropul peste linguriță. Se servește cu înghețată sau smântână.

Informatii nutritionale

  • Kcals 460
  • Gras 23.3g
  • Saturează 13.8g
  • Carbohidrați 55.3g
  • Zaharuri 36,5g
  • Fibră 2g
  • Proteină 6.4g
  • Sare 08g
.
#Mini #budinci #fructe #pasiune
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *