Tipul bucătăriei:
Mini fondue de brânză cu scule
- face 12
- Puțin efort
Tuturor le place fonduea. Aceasta este o modalitate rapidă și ușoară de a o transforma într-un canape distractiv. Emmenthal și gruyère sunt tradiționale, dar vor funcționa și alte brânzeturi.
Ingrediente
- vin alb 3 linguri
- emmental 75g, ras
- gruyère 75g, ras
- cremă unică 2 linguri
- batoane subtiri 1 pachet
Metodă
-
Pasul 1
Se încălzește vinul într-o tigaie mică și se adaugă brânza rasă și smântâna, apoi se oprește focul până se topește brânza. Asezoneaza bine. se toarnă în 12 căni mici, încălzite și se servește cu grisine pentru înmuiere.
Informatii nutritionale
- Kcals 88
- Gras 5.1g
- Saturate 2.8g
- Carbohidrați 5.8g
- Fibră 0,2g
- Proteină 4.5g
- Sare 0,35g
#Mini #fondue #brânză #scule