Skip to content

Tipul bucătăriei:

3510

Mini fondue de brânză cu scule

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 12
  • Puțin efort

Tuturor le place fonduea. Aceasta este o modalitate rapidă și ușoară de a o transforma într-un canape distractiv. Emmenthal și gruyère sunt tradiționale, dar vor funcționa și alte brânzeturi.


Ingrediente

  • vin alb 3 linguri
  • emmental 75g, ras
  • gruyère 75g, ras
  • cremă unică 2 linguri
  • batoane subtiri 1 pachet

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește vinul într-o tigaie mică și se adaugă brânza rasă și smântâna, apoi se oprește focul până se topește brânza. Asezoneaza bine. se toarnă în 12 căni mici, încălzite și se servește cu grisine pentru înmuiere.

Informatii nutritionale

  • Kcals 88
  • Gras 5.1g
  • Saturate 2.8g
  • Carbohidrați 5.8g
  • Fibră 0,2g
  • Proteină 4.5g
  • Sare 0,35g
#Mini #fondue #brânză #scule
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *