Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Frittatas De Chorizo ​​Si Rosii

Mini frittate de chorizo ​​și roșii

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • face 12
  • Uşor

Aceste tartine ușoare pot fi făcute înainte, apoi reîncălzite într-un cuptor cald pentru a le servi. Chorizo, roșiile și ouăle sunt o combinație clasică spaniolă care funcționează atât de bine împreună


Ingrediente

  • ouă 4
  • crema dubla 75 ml
  • făină simplă 2 linguri
  • frunze de cimbru 1 lingura, tocat
  • parmezan ras fin pentru a face 4 linguri
  • chorizo ​​feliat 50 g, tocat
  • roșii fard de soare sau semi-uscate 50 g, tocat
  • fulgi de parmezan și crenguțe mici de cimbru a orna

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 180C/ventilator 160C/gaz 4. Unge cu unt generos o tartă antiaderentă cu 12 găuri sau o formă pentru mini-brioșe.

  • Pasul 2

    Se amestecă ouăle, smântâna și făina. Adăugați cimbrul tocat, parmezanul ras, chorizo, roșiile roșii și asezonați.

  • Pasul 3

    Împărțiți amestecul în mod egal între orificiile formei și gătiți-l la cuptor timp de 12 minute până când se fixează și devine auriu.

  • Pasul 4

    Se lasa la racit aproximativ 3 minute inainte de a se scoate din tava. Se ornează cu un fulg de parmezan și o crenguță mică de cimbru.

#Mini #frittate #chorizo #și #roșii
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *