Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Mini rulouri cu homar

Mini rulouri de homar

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 10
  • Uşor

Aceste mini rulouri de homar sunt ușor de făcut, dar arată impresionant – perfecte pentru divertisment fără probleme


Servește aceste mini rulouri de homar pentru un început impresionant, apoi verifică clasicul nostru rulada de homarthermidor de homar, salata de homar și altele retete de homar.

Ingrediente

  • homar gătit întreg sau carne de homar 1, crăpat și cules – sau aproximativ 150 g carne de homar, (am folosit un homar congelat Big & suculent de la Ocado)
  • maioneza usoara 125 g
  • suc de lămâie 2 linguri
  • arpagic o grămadă mică, tăiată
  • țelină 1 baton mare, taiat marunt
  • cayenne câteva ciupituri
  • unt 1 lingura, topit
  • mini rulouri 10

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă maioneza, sucul de lămâie, cea mai mare parte a arpagicului tăiat, țelina tăiată cubulețe și trei vârfuri de cayenne. Asezonați cu piper alb și puțină sare, apoi treceți ușor prin carnea homarului și păstrați-l la rece.

  • Pasul 2

    Chiar înainte de servire, tăiați o fante în partea de sus a rulourilor. Ungeți puțin unt pe interior și încălziți ușor la cuptorul mic (160C/ventilator 140C/gaz 3). Se pune umplutura între rulouri. Se mai adaugă un praf sau două cayenne și restul de arpagic.

Informatii nutritionale

  • Kcals 185
  • Gras 6.3g
  • Saturate 1.6g
  • Carbohidrați 23.3g
  • Fibră 1.4g
  • Proteină 8.1g
  • Sare 1.1g
#Mini #rulouri #homar
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *