Skip to content

Tipul bucătăriei:

2019

Mozzarella, sfeclă roșie și salată de rucola

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această salată italiană rapidă și ușoară este perfectă pentru un prânz ușor sau o cină și este gata în doar 10 minute. Se serveste singur, sau cu crusta de paine.


Ingrediente

  • rachetă punga de 50 g
  • mozzarella 1 minge, ruptă în bucăți
  • sfeclă roșie fiartă 4 ambalate vac, tăiate felii
  • vin roșu sau oțet de sherry 2 linguri
  • mustar Dijon 1 lingura
  • ulei de masline
  • nuci de pin 2 linguri, prăjite

Metodă

  • Pasul 1

    Împărțiți rucola, brânza și sfecla roșie în 2 farfurii. Se amestecă oțetul și muștarul, apoi se amestecă cu 2 linguri de ulei de măsline și se asezonează. Stropiți peste salate apoi împrăștiați peste nuci de pin.

Informatii nutritionale

  • Kcals 396
  • Carbohidrați 13.2g
  • Proteină 16.9g
  • Gras 30.9g
  • Sare 1.18g
  • Fibră 3g
#Mozzarella #sfeclă #roșie #și #salată #rucola
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *