Tipul bucătăriei:
Mozzarella, sfeclă roșie și salată de rucola
- serveste 2
- Uşor
Această salată italiană rapidă și ușoară este perfectă pentru un prânz ușor sau o cină și este gata în doar 10 minute. Se serveste singur, sau cu crusta de paine.
Ingrediente
- rachetă punga de 50 g
- mozzarella 1 minge, ruptă în bucăți
- sfeclă roșie fiartă 4 ambalate vac, tăiate felii
- vin roșu sau oțet de sherry 2 linguri
- mustar Dijon 1 lingura
- ulei de masline
- nuci de pin 2 linguri, prăjite
Metodă
-
Pasul 1
Împărțiți rucola, brânza și sfecla roșie în 2 farfurii. Se amestecă oțetul și muștarul, apoi se amestecă cu 2 linguri de ulei de măsline și se asezonează. Stropiți peste salate apoi împrăștiați peste nuci de pin.
Informatii nutritionale
- Kcals 396
- Carbohidrați 13.2g
- Proteină 16.9g
- Gras 30.9g
- Sare 1.18g
- Fibră 3g
#Mozzarella #sfeclă #roșie #și #salată #rucola