Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de curry cu naut cu spanac

Naut, ardei rosu si curry de spanac

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Acest curry vegetarian este aromat cu ghimbir, ardei iute, garam masala, chimen și turmeric și face o masă vibrantă la mijlocul săptămânii, gata în mai puțin de 30 de minute


Încercați acest curry cu năut, ardei roșu și spanac, apoi consultați-ne curry de legumesaag aloo, saag chana masala și mai multe rețete vegetariene de curry.

Ingrediente

  • usturoi 1 cuișoare
  • ardei iute roșu 1
  • ghimbir bucată de mărimea degetului mare, decojită
  • ulei de masline
  • ceapă 1, tăiat cubulețe
  • garam masala 1 lingura
  • curcumă ½ linguriță
  • chimen măcinat 1 lingura
  • naut tavă de 400 g, scursă
  • ardei 3, tăiat cubulețe
  • roșii feliate tavă de 440 g
  • spanac 260 g

Metodă

  • Pasul 1

    Trimiteți ghimbirul, usturoiul și ardeiul iute într-un blender până se formează o pastă. Se prăjește într-o linguriță de ulei de măsline până se parfumează înainte de a adăuga ceapa. Gatiti 2 minute inainte de a adauga condimentele.

  • Pasul 2

    Adăugați năutul, ardeii și roșiile tocate cu un strop de apă. Se fierbe timp de 10 minute. Adauga spanacul pana se ofileste si asezoneaza. Serviți cu chapatis sau naan.

Informatii nutritionale

  • Kcals 172
  • Gras 4.2g
  • Carbohidrați 24.8g
  • Fibră 7.1g
  • Proteină 9.5g
  • Sare 0,7g
#Naut #ardei #rosu #curry #spanac
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *