Skip to content

Tipul bucătăriei:

Nuci de miere sărate

Nuci de miere sărate

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • Uşor

Încercați acest delicios amestec de migdale, macadamia, caju, nuci, nuci, arahide și semințe, acoperit într-un sos de miere lucios sărat


Ingrediente

  • semințe de dovleac 50g
  • seminte de floarea soarelui 50g
  • migdale întregi 50g
  • nuci de macadamia 100g
  • caju 100g
  • pacanele 100g
  • nuci 100g
  • arahide 100g

SIROP

  • unt nesarat 50g
  • draga draga 100g
  • fulgi de sare de mare 1 lingură, plus un plus de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Împrăștiați toate nucile și semințele pe o tavă cu hârtie de copt și prăjiți-le timp de 15-20 de minute sau până devin aurii. Scoateți tava din cuptor la fiecare 6-7 minute pentru a amesteca.

  • Pasul 2

    Între timp, combinați untul, mierea și sarea într-o tigaie și fierbeți timp de 5 minute până când amestecul este lucios și ușor îngroșat.

  • Pasul 3

    Scoateți tava din cuptor și turnați peste amestecul de miere sărată, apoi amestecați pentru a combina. Întoarceți nucile de miere înapoi pe tava de copt și prăjiți-le încă 5 minute sau până începeți să capătă o culoare aurie mai profundă. Scoateți nucile din cuptor și lăsați-le să se răcească în tava de copt, amestecând ocazional. Adăugați mai multă sare dacă doriți și lăsați să se răcească complet. Odată răcit, transferați într-un recipient etanș.

Informatii nutritionale

  • Kcals 493
  • Gras 42.4g
  • Saturează 7.8g
  • Carbohidrați 13.5g
  • Zaharuri 9.8g
  • Fibră 3.1g
  • Proteină 12.6g
  • Sare 1.6g
.
#Nuci #miere #sărate
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *