Tipul bucătăriei:
Nuci de miere sărate
- Uşor
Încercați acest delicios amestec de migdale, macadamia, caju, nuci, nuci, arahide și semințe, acoperit într-un sos de miere lucios sărat
Ingrediente
- semințe de dovleac 50g
- seminte de floarea soarelui 50g
- migdale întregi 50g
- nuci de macadamia 100g
- caju 100g
- pacanele 100g
- nuci 100g
- arahide 100g
SIROP
- unt nesarat 50g
- draga draga 100g
- fulgi de sare de mare 1 lingură, plus un plus de servit
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 180 ° C / ventilator 160 ° C / gaz 4. Împrăștiați toate nucile și semințele pe o tavă cu hârtie de copt și prăjiți-le timp de 15-20 de minute sau până devin aurii. Scoateți tava din cuptor la fiecare 6-7 minute pentru a amesteca.
-
Pasul 2
Între timp, combinați untul, mierea și sarea într-o tigaie și fierbeți timp de 5 minute până când amestecul este lucios și ușor îngroșat.
-
Pasul 3
Scoateți tava din cuptor și turnați peste amestecul de miere sărată, apoi amestecați pentru a combina. Întoarceți nucile de miere înapoi pe tava de copt și prăjiți-le încă 5 minute sau până începeți să capătă o culoare aurie mai profundă. Scoateți nucile din cuptor și lăsați-le să se răcească în tava de copt, amestecând ocazional. Adăugați mai multă sare dacă doriți și lăsați să se răcească complet. Odată răcit, transferați într-un recipient etanș.
Informatii nutritionale
- Kcals 493
- Gras 42.4g
- Saturează 7.8g
- Carbohidrați 13.5g
- Zaharuri 9.8g
- Fibră 3.1g
- Proteină 12.6g
- Sare 1.6g