Tipul bucătăriei:
Omletă cu somon afumat
- serveste 2
- Puțin efort
Faceți omleta perfectă. Rapid și plin de proteine, acest mic dejun este făcut foarte special cu somon afumat, avocado și un praf de cayenne pentru a adăuga puțină căldură.
Urmărește videoclipul nostru de 20 de secunde pentru cel mai simplu mod de a împroșca un avocado…
Ingrediente
- ouă 6
- lapte o liniuță
- unt un buton
- mascarpone 2 bucăți
- somon afumat 80 g, feliate
- avocado 1, feliat
- piper roșu o ciupitura
Metodă
-
Pasul 1
Bateți ouăle cu un strop de lapte și asezonați. Topiți un nod de unt într-o tigaie, apoi turnați ouăle și gătiți rapid, trăgând amestecul în centru și lăsând oul nefiert să treacă peste tigaie.
Când amestecul este tocmai întărit, adăugați mascarpone, somon afumat, avocado și un praf de cayenne și pliați. Tăiați în jumătate pentru a servi.
#Omletă #somon #afumat