Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de orecchiette de creveti cu unt de creveti

Orecchiette de creveți cu busuioc și unt de creveți

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Încercați acest fel de mâncare cu paste de 15 minute pentru o idee distractivă impresionantă atunci când aveți oaspeți neaștepți


Orecchiette, care înseamnă „urechi mici”, este o pastă din sudul Italiei, a cărei formă de ceașcă este perfectă pentru a ține sosuri de paste. Aici orecchiette este gătită atât de simplu cu usturoi, busuioc, unt de creveți și un strop de lămâie.

Ingrediente

  • orecchiette 150 g
  • unt 50 g
  • usturoi 1 cuișoare, zdrobit
  • creveți cruzi curățați 150 g
  • busuioc o mână de frunze, mărunțite
  • lămâie un strop de suc

Metodă

  • Pasul 1

    Gătiți orecchiette urmând instrucțiunile de pe pachet. Topiți untul într-o tigaie și sfârâiți usturoiul pentru câteva minute. Puneți creveții și gătiți până devin roz. Scurgeți bine pastele și amestecați-le cu untul de creveți, busuioc și un strop de lămâie.

Informatii nutritionale

  • Kcals 508
  • Gras 22.4g
  • Saturate 13.3g
  • Carbohidrați 57,6g
  • Fibră 2.5g
  • Proteină 22.7g
  • Sare 0,79g
#Orecchiette #creveți #busuioc #și #unt #creveți
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *