Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de Orecchiette Primavera într-o oală

Orecchiette de primăvară într-o oală

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Paste și sos toate gătite într-o oală? Sună nebun, dar funcționează! Încearcă în seara aceasta rețeta de orecchiette primavera a Sabrinei Fauda-Rôle (luată din cartea ei, One-Pot Pasta)


Reteta adaptata din Paste One-Pot: de la oală la farfurie în mai puțin de 30 de minute de Sabrina Fauda-Rôle (7,99 GBP, Hardie Grant)

Ingrediente

  • orecchiette 250 g
  • brocoli 200 g, tăiate buchetele
  • fasole lată 150 g de păstăi duble
  • fasole verde 150 g, tăiate în lungimi de 1 cm
  • usturoi 2 cuișoare, feliate foarte subțiri
  • ceapă 1 mică, feliată foarte subțire
  • lămâie 1, cu coaja si zeama
  • ulei de masline 2 linguri
  • cremă unică 200 ml
  • cub de supa de legume 1, sfărâmat
  • parmezan (sau alternativă vegetală) așchii de servit

Metodă

  • Pasul 1

    Pune toate ingredientele (nu parmezanul) într-o cratiță mare, în ordinea indicată, cu 750 ml apă, 1 linguriță sare și piper negru măcinat.

  • Pasul 2

    Gatiti aproximativ 15 minute la foc mediu, amestecand pana se reduce la un sos. Se servesc cu așchii de parmezan.

.
#Orecchiette #primăvară #întro #oală
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *