Tipul bucătăriei:

Orecchiette de unt de creveți și șofran

Orecchiette de unt de creveți și șofran

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • servește 2
  • Uşor

O cină sofisticată în stil italian, acest fel de mâncare pentru paste cu șofran asortează orecchiette cu creveți maro cu unt, chilli roșu și usturoi


Încercați rețeta noastră de paste cu creveți, apoi verificați orecchiette de creveți, orecchiette cu broccoli și linguine picante de crevete.

Ingrediente

  • şofran un praf bun de suvite
  • unt sărat 75g
  • frig rosu 1, tocat mărunt
  • usturoi 1 cuișor, feliat fin
  • orecchiette 150g
  • creveți bruni Pachet de 70g
  • patrunjel cu frunze plate tocat mărunt pentru a face 1 lingură
  • pene de lamaie a servi
  • pâine caldă, crustă a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți șofranul într-un castron mic și adăugați un strop de apă tocmai fiartă

  • Pasul 2

    Topiți untul într-o tigaie apoi adăugați ardeiul iute și usturoiul și gătiți ușor 2-3 minute sau până se înmoaie. Se amestecă șofranul și apa de înmuiere. Scoateți focul și lăsați să stea în timp ce pregătiți pastele.

  • Pasul 3

    Gatiti pastele urmand instructiunile pachetului, apoi scurgeti-le bine.

  • Pasul 4

    Reîncălzește ușor untul, adăugând creveții pentru a se încălzi. Aruncați pastele, apoi serviți cu un strop de pătrunjel, pene de lămâie pentru a le strânge și încălziți pâinea crocantă.

Informatii nutritionale

  • Kcals 589
  • Gras 32.9g
  • Saturează 19.9g
  • Carbohidrați 52,8g
  • Zaharuri 3.2g
  • Fibră 2.4g
  • Proteină 19.4g
  • Sare 4g
.
#Orecchiette #unt #creveți #și #șofran
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast