Skip to content

Tipul bucătăriei:

749

Ouă condimentate cu parsi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Ouă omletă condimentate la micul dejun cu ardei iute roșu, rădăcină de ghimbir și garam masala. Această rețetă rapidă și ușoară este tipică comunității Parsi din Asia de Sud și va impresiona orice oaspete. Pe masă în doar 20 de minute.


Ingrediente

  • unt 25 g
  • ceapa verde 2, feliate
  • rădăcină de ghimbir ras fin pentru a face ½ lingurita
  • ardei iute roșu 1, tocat fin
  • garam masala ½ linguriță
  • roșii cherry 10, semințele stoarse și tăiate grosier
  • ouă 4, batut si asezonat
  • coriandru o mână mică, tocată
  • pâine prăjită integrală t 4 felii, pentru a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Topiți untul într-o tigaie antiaderentă. Gatiti ceapa primavara, ghimbirul si chilli pentru cateva minute, adaugati garam masala si rosiile, gatiti inca un minut si scoateti-le.

    Se amestecă ușor ouăle în aceeași tigaie până devin cremoase. Amestecați amestecul de roșii și coriandru. Serviți cu pâine prăjită.

Informatii nutritionale

  • Kcals 290
  • Carbohidrați 2.3g
  • Proteină 15.9g
  • Gras 24.1g
  • Sare 0,64g
  • Saturate 10.1g
  • Fibră 0,5g
#Ouă #condimentate #parsi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *