Tipul bucătăriei:
Ouă deviled
- face 24
- Uşor
Ouăle deviled sunt o ciubuță retro de petrecere care au devenit recent la modă. Baza rămâne aceeași, dar puteți adăuga diferite toppinguri în funcție de ceea ce vă place.
Faceți aceste ouă deviled ușor, apoi încercați și ouăle noastre de încoronare deviled. Avem și multe alte idei pentru tartine de petrecere rapide și ușoare.
Ingrediente
- ouă 12
- maioneză 5 linguri
- otet de vin alb 1 lingura
- sare de telina ½ linguriță
- mustar Dijon 2 lingurite
- Sos Tabasco
- sunca de parma sau masline negre
- chorizo sau avocado sau boia afumată la cald
- cozi de raci sau ceapa primavara sau sriracha
- roșii sau arpagic coapte
Metodă
-
Pasul 1
Puneți ouăle în apă rece, aduceți la fiert ușor, apoi gătiți timp de 10 minute. Se scurge si se lasa sub jet de apa rece pana se raceste complet.
-
Pasul 2
Cojiți și înjumătățiți ouăle și scoateți gălbenușurile într-un castron. Se pasează cu o furculiță, apoi se bate maiaua, oțetul, sare de țelină, muștar și o strop de Tabasco. Gustați și asezonați dacă este necesar. Puneți cu lingura într-o pungă cu o duză mare stea, apoi introduceți în bărci cu ouă. Adăugați toppingurile dorite și serviți.
Informatii nutritionale
- Kcals 84
- Gras 7.6g
- Saturate 1.1g
- Carbohidrați 0,2g
- Proteină 3.7g
- Sare 0,3g