Skip to content

Tipul bucătăriei:

Ouă în stil restaurant cu cartofi picante servite în boluri

Ouă în stil restaurant, cu cartofi mărunțiți condimentați

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Adăugați chorizo ​​sau șuncă gătită în loc de slănină, dacă asta aveți în jur. Această rețetă este, de asemenea, o modalitate excelentă de a consuma pâinea prăjită rămasă (săriți doar primii doi pași și sunteți de acord)


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • cartofi 3, curățați și tăiați cuburi mari
  • ulei de masline
  • slănină din spate 4 rashers, tocate
  • fulgi de chilli o ciupitura
  • ceapa verde 4, feliate
  • patrunjel cu frunze plate o mână, tocată
  • ouă 4, prajit

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti cartofii in apa clocotita cu sare pana cand se inmoaie, apoi scurgeti foarte bine.

  • Pasul 2

    Încălziți 1½ lingură de ulei de măsline într-o tigaie antiaderentă, adăugați cartofii și prăjiți până când sunt crocanți și aurii, apoi scoateți din tigaie.

  • Pasul 3

    Adăugați slănina și gătiți până când este crocantă, apoi adăugați fulgii de ardei iute și ceapa de primăvară și gătiți timp de 2-3 minute.

  • Pasul 4

    Adăugați înapoi cartofii și aruncați până când se încălzește.

  • Pasul 5

    Se amestecă pătrunjelul și se condimentează, apoi se servește o farfurie de cartofi acoperită cu 2 ouă prăjite și un vârf de chilli mai mult.

Informatii nutritionale

  • Kcals 547
  • Gras 34g
  • Saturează 7.8g
  • Carbohidrați 30.6g
  • Zaharuri 2g
  • Fibră 3.5g
  • Proteină 27.9g
  • Sare 1.7g
.
#Ouă #în #stil #restaurant #cartofi #mărunțiți #condimentați
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *