Skip to content

Tipul bucătăriei:

Paie de cheddar si susan negru

Paie de cheddar si susan negru

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Acestea sunt paie de brânză super-ușoare și cu aspect foarte cool. Semințele de susan negru pot fi găsite în supermarketurile chinezești, delicatese și supermarketurile mai mari, dar pot fi folosite semințe normale de susan.


Faceți aceste paie ușoare de brânză și semințe de susan, apoi consultați și rețeta noastră de paie de parmezan și hamsii.

Ingrediente

  • aluat foietaj gata rulat 2 foi, aproximativ 425g
  • ou 1, bătut
  • cheddar matur 80 g, ras fin
  • seminte de susan negru 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 220C/ventilator 200C/gaz 7 și tapetează o tavă cu hârtie de copt. Întindeți 1 dintre foile de aluat foietaj și ungeți o parte din ouul bătut peste suprafață. Acum se împrăștie peste cheddarul ras și se condimentează cu piper. Așezați cealaltă foaie de aluat deasupra și apăsați ferm peste tot pentru a sigila. Ungeți blatul aluatului cu mai mult ou și împrăștiați peste semințele de susan.

  • Pasul 2

    Tăiați aluatul în lungimi de lățimea degetului mare și răsuciți ca o frânghie. Așezați pe tava de copt, apăsând în jos fiecare capăt (ar putea fi necesar să gătiți în două reprize). Coaceți la cuptor pentru 15-20 de minute sau până când devine crocant, auriu și ferm la atingere.

Informatii nutritionale

  • Kcals 571
  • Gras 44.6g
  • Carbohidrați 30.8g
  • Fibră 1.9g
  • Proteină 13.6g
  • Sare 1.5g
#Paie #cheddar #susan #negru
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *