Tipul bucătăriei:
Pâine delici umplută
- serveste 2
- Uşor
Excelent pentru a fi împărțit la un picnic, această pâine de ciabatta este umplută cu mozzarella italiană, busuioc, ardei și salam.
Ingrediente
- ciabatta mică sau o pâine crustă 1, unul plat (suficient de mare pentru a fi împărțit de 2)
- ulei de masline
- otet de vin rosu 2 lingurite
- usturoi ½ cățel, zdrobit
- rachetă o mână
- mozzarella 1 bila, feliata
- ceapa rosie ½ mic, feliat
- ardei roșu dintr-un borcan înjumătăţit
- salam 6 felii
Metodă
-
Pasul 1
Tăiați pâinea în jumătate pe orizontală. Scoateți o parte din pâine dacă este foarte groasă (înghețați pentru a o folosi ca pesmet mai târziu). Amestecați 2 linguri de ulei de măsline, oțetul și usturoiul și periați ambele părți ale pâinii. Stratificați ingredientele rămase unul câte unul, condimentând pe măsură ce mergeți. Înfășurați în hârtie sau folie de hârtie, scădeți puțin și lăsați timp de 20 de minute. Taiati in 2 sau 4 pentru a servi.
Informatii nutritionale
- Kcals 572
- Carbohidrați 32.5g
- Proteină 23.2g
- Gras 39,7g
- Sare 3,73g
- Fibră 4.3g
#Pâine #delici #umplută