Tipul bucătăriei:
Paine prajita cu cocktail de avocado si creveti
- face 32
- Uşor
Este cocktailul tău clasic de crevete cu o întorsătură. Treceți-le în jurul valorii de Crăciun și observați cum toată lumea intră cu bucurie.
Ingrediente
- avocado 2, tăiată în jumătate și lapidată
- pâine de secara o pâine mică (aproximativ 8 felii), feliată și prăjită
- cozi de raci fierte 2 pachete de 120 g (sau creveți atlantici fierți, dacă nu găsiți raci)
- maioneză 3 linguri
- suc de yuzu 2 linguri
- mărar proaspăt 1-2 linguri, tocate aproximativ
Metodă
-
Pasul 1
Scoateți cu atenție jumătățile de avocado cu o lingură păstrându-le întregi și puneți-le cu fața în jos pe o tocătoare. Tăiați subțire avocado în lung și rotiți feliile peste pâinea prăjită de secară, astfel încât pâinea să fie complet acoperită.
-
Pasul 2
Tocam aproximativ cozile de raci si amestecam cu maioneza, un praf de sare si sucul de yuzu. Se pune lingura peste pâine prăjită, lăsând o parte din avocado expusă și se presară peste mărar proaspăt.
-
Pasul 3
Feliați bine fiecare pâine prăjită în bucăți de sferturi (de mușcătură).
Informatii nutritionale
- Kcals 66
- Gras 4.9g
- Saturează 0,7g
- Carbohidrați 3g
- Zaharuri 0,3g
- Fibră 0,9g
- Proteină 2g
- Sare 0,1g
#Paine #prajita #cocktail #avocado #creveti