Tipul bucătăriei:

Mâncare ușoară de petrecere pentru Revelion

Paine prajita cu cocktail de avocado si creveti

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • face 32
  • Uşor

Este cocktailul tău clasic de crevete cu o întorsătură. Treceți-le în jurul valorii de Crăciun și observați cum toată lumea intră cu bucurie.


Ingrediente

  • avocado 2, tăiată în jumătate și lapidată
  • pâine de secara o pâine mică (aproximativ 8 felii), feliată și prăjită
  • cozi de raci fierte 2 pachete de 120 g (sau creveți atlantici fierți, dacă nu găsiți raci)
  • maioneză 3 linguri
  • suc de yuzu 2 linguri
  • mărar proaspăt 1-2 linguri, tocate aproximativ

Metodă

  • Pasul 1

    Scoateți cu atenție jumătățile de avocado cu o lingură păstrându-le întregi și puneți-le cu fața în jos pe o tocătoare. Tăiați subțire avocado în lung și rotiți feliile peste pâinea prăjită de secară, astfel încât pâinea să fie complet acoperită.

  • Pasul 2

    Tocam aproximativ cozile de raci si amestecam cu maioneza, un praf de sare si sucul de yuzu. Se pune lingura peste pâine prăjită, lăsând o parte din avocado expusă și se presară peste mărar proaspăt.

  • Pasul 3

    Feliați bine fiecare pâine prăjită în bucăți de sferturi (de mușcătură).

Informatii nutritionale

  • Kcals 66
  • Gras 4.9g
  • Saturează 0,7g
  • Carbohidrați 3g
  • Zaharuri 0,3g
  • Fibră 0,9g
  • Proteină 2g
  • Sare 0,1g
.
#Paine #prajita #cocktail #avocado #creveti
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast