Skip to content

Tipul bucătăriei:

18162

Pâine prăjită cu curcan, brânză și chutney

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această rețetă rapidă este perfectă pentru mijlocul săptămânii: este gata în 20 de minute și profită la maximum de resturile de weekend. Puteți folosi orice chutney doriți, dar merișorul se potrivește perfect cu curcanul.


Ingrediente

  • pâine albă groasă de bună calitate 4 felii
  • unt
  • cheddar matur 2 felii
  • curcan fiert 4-8 felii
  • nasturel 2 pumni
  • chutney de roșii, afine sau agrișe 2 linguri (alegeți o varietate ascuțită)

Metodă

  • Pasul 1

    Prăjiți 2 felii de pâine pe o parte. Ungeți cu unt partea neprăjită, apoi puneți feliile cu unt în jos într-o tigaie mare.

    Adăugați brânza și lăsați pâinea la culoare, imediat ce începe să se rumenească, prăjiți pâinea rămasă pe ambele părți.

    Adăugați curcanul la pâinea prăjită din tigaie, urmat de nasturel. Întindeți chutney pe pâinea prăjită rămasă și apăsați-l ferm, cu partea de chutney în jos pe pâine prăjită.

    Scoateți, răsturnați și înjumătățiți. Se serveste cu mai mult nasturel daca vrei.

Informatii nutritionale

  • Kcals 436
  • Carbohidrați 43.7g
  • Proteină 23.6g
  • Gras 18.7g
  • Sare 2.6g
  • Fibră 3.3g
#Pâine #prăjită #curcan #brânză #și #chutney
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *