Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de paine prajita cu branza cu ardei iute

Pâine prăjită franceză cu gouda și ardei iute

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Verificați această rețetă de pâine prăjită franceză, plăcută cu brânză topită și gem dulce de ardei iute, mâncare confortabilă perfectă în weekend


Ingrediente

  • ouă 2
  • tot laptele o stropire
  • pudra de muștar ½ linguriță
  • aluat alb 4 felii
  • gouda 4 felii, plus 2-3 linguri rase suplimentare pentru a găti
  • gem de ardei iute 2 linguri
  • ulei vegetal și unt nesărat 1 lingură din fiecare

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă ouăle, laptele, muștarul și puțină condimente și se răstoarnă într-un vas de copt.

  • Pasul 2

    Faceți două sandvișuri cu dulceața de pâine, brânză și ardei iute. Înmuiați sandvișurile în amestecul de ouă pe ambele părți pentru a le acoperi.

  • Pasul 3

    Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Adăugați sandvișurile și gătiți-le 2-3 minute pe fiecare parte, până devin aurii. Presărați brânza rasă, apoi răsturnați sandvișurile pentru ca brânza să devină crustă, apoi faceți același lucru și pe cealaltă parte.

Informatii nutritionale

  • Kcals 799
  • Gras 44.3g
  • Saturează 22.8g
  • Carbohidrați 58.9g
  • Zaharuri 4.9g
  • Fibră 2.4g
  • Proteină 40g
  • Sare 3.4g
.
#Pâine #prăjită #franceză #gouda #și #ardei #iute
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *