Tipul bucătăriei:
Palak paneer
- serveste 2
- Uşor
Paneer face cea mai bună mâncare indiană vegetariană, servită aici cu spanac și multe condimente indiene. Se serveste cu orez si naan pe langa
Încercați rețeta noastră de paneer, apoi consultați rețetele noastre de paneer masala, saag aloo și alte rețete de paneer.
Ingrediente
- paneer 1 bloc, tăiat în cuburi
- ulei pentru prăjit
- chimen măcinat 1 lingura
- coriandru 1 lingura
- cuișoare 4, sol
- curcumă 1 lingura
- lapte de nucă de cocos Cutie de 165 ml
- spanac tânăr 100g, tocat
- orez a servi
- naans a servi
PASTA PALAK
- ghimbir o bucată mică, tocată grosier
- ceapă 1 mic, tocat grosier
- usturoi 2 cuișoare, tăiate grosier
- ardei iute roșu 1, tocat grosier
Metodă
-
Pasul 1
Se amestecă ingredientele din pastă într-un robot de bucătărie mic (folosește un strop de apă dacă trebuie să o ajuți). Prăjiți cuburile de paneer în 1 sau 2 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă până devin aurii. Scoateți și scurgeți-o pe hârtie de bucătărie, apoi adăugați pasta în tigaie și prăjiți câteva minute. Adăugați condimentele și gătiți încă 2 minute. Adăugați laptele de cocos și paneerul și fierbeți timp de 10 minute. Se amestecă spanacul și se fierbe timp de 3-4 minute până se ofilește. Se condimentează și se servește cu orez și naans încălziți.
Informatii nutritionale
- Kcals 720
- Gras 61,5g
- Carbohidrați 10.2g
- Fibră 2.8g
- Proteină 32.9g
- Sare 0,3g