Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta Palak Paneer

Palak paneer

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Paneer face cea mai bună mâncare indiană vegetariană, servită aici cu spanac și multe condimente indiene. Se serveste cu orez si naan pe langa


Încercați rețeta noastră de paneer, apoi consultați rețetele noastre de paneer masala, saag aloo și alte rețete de paneer.

Ingrediente

  • paneer 1 bloc, tăiat în cuburi
  • ulei pentru prăjit
  • chimen măcinat 1 lingura
  • coriandru 1 lingura
  • cuișoare 4, sol
  • curcumă 1 lingura
  • lapte de nucă de cocos Cutie de 165 ml
  • spanac tânăr 100g, tocat
  • orez a servi
  • naans a servi

PASTA PALAK

  • ghimbir o bucată mică, tocată grosier
  • ceapă 1 mic, tocat grosier
  • usturoi 2 cuișoare, tăiate grosier
  • ardei iute roșu 1, tocat grosier

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă ingredientele din pastă într-un robot de bucătărie mic (folosește un strop de apă dacă trebuie să o ajuți). Prăjiți cuburile de paneer în 1 sau 2 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă până devin aurii. Scoateți și scurgeți-o pe hârtie de bucătărie, apoi adăugați pasta în tigaie și prăjiți câteva minute. Adăugați condimentele și gătiți încă 2 minute. Adăugați laptele de cocos și paneerul și fierbeți timp de 10 minute. Se amestecă spanacul și se fierbe timp de 3-4 minute până se ofilește. Se condimentează și se servește cu orez și naans încălziți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 720
  • Gras 61,5g
  • Carbohidrați 10.2g
  • Fibră 2.8g
  • Proteină 32.9g
  • Sare 0,3g
#Palak #paneer
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *