Tipul bucătăriei:
Paneer la gratar condimentat cu roti si salata
- serveste 3
- Uşor
Un fel de mâncare ușoară și condimentată cu brânză indiană la grătar și roșii prăjite în blistere, care ar fi o cină grozavă în timpul săptămânii sau un principal minunat pentru un oaspete vegetarian la o adunare de Crăciun. Salata de varză poate fi servită și ca garnitură cu orice fel de mâncare indiană
Ingrediente
- ulei de arahide
- ghimbir o bucata mica, rasa fin
- paneer 1 pachet de aproximativ 200 g, tăiat cubulețe
- roșii prune baby 12
- chimen măcinat ½ linguriță
- coriandru ½ linguriță
- pudră blândă de ardei iute ½ linguriță
- curcumă ½ linguriță
- roti sau chapatis 3, încălzit pentru a servi
- iaurt natural și murături de lime a servi
SALATA DE VARZA
- varza alba ¼ mic, mărunțit fin
- ceapa rosie ½, feliate fin
- lămâie 1, suc
- semințe de chimen ½ linguriță, prăjită
Metodă
-
Pasul 1
Pentru a face salata, amestecați totul împreună cu un praf bun de sare. Lasă să stea în timp ce faci paneerul.
-
Pasul 2
Se amestecă 1 linguriță de ulei cu ghimbirul, se adaugă paneerul și roșiile, se condimentează și se amestecă. Se presară peste condimentele uscate, se amestecă, apoi se lasă 10 minute.
-
Pasul 3
Încinge grătarul la mare. Frigarui paneerul si rosiile apoi pune-le pe o tava de copt si gratarul timp de 7-8 minute, intorcind pana ce paneer-ul devine auriu si rosiile sunt formate de vezicule. Se serveste cu salata, roti, iaurt si muraturi.
Informatii nutritionale
- Kcals 174
- Gras 7.1g
- Carbohidrați 9.2g
- Fibră 3.5g
- Proteină 16.7g
- Sare 0,1g