Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de Paneer Condimentat cu Roti si Salata de Varza

Paneer la gratar condimentat cu roti si salata

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 3
  • Uşor

Un fel de mâncare ușoară și condimentată cu brânză indiană la grătar și roșii prăjite în blistere, care ar fi o cină grozavă în timpul săptămânii sau un principal minunat pentru un oaspete vegetarian la o adunare de Crăciun. Salata de varză poate fi servită și ca garnitură cu orice fel de mâncare indiană


Ingrediente

  • ulei de arahide
  • ghimbir o bucata mica, rasa fin
  • paneer 1 pachet de aproximativ 200 g, tăiat cubulețe
  • roșii prune baby 12
  • chimen măcinat ½ linguriță
  • coriandru ½ linguriță
  • pudră blândă de ardei iute ½ linguriță
  • curcumă ½ linguriță
  • roti sau chapatis 3, încălzit pentru a servi
  • iaurt natural și murături de lime a servi

SALATA DE VARZA

  • varza alba ¼ mic, mărunțit fin
  • ceapa rosie ½, feliate fin
  • lămâie 1, suc
  • semințe de chimen ½ linguriță, prăjită

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face salata, amestecați totul împreună cu un praf bun de sare. Lasă să stea în timp ce faci paneerul.

  • Pasul 2

    Se amestecă 1 linguriță de ulei cu ghimbirul, se adaugă paneerul și roșiile, se condimentează și se amestecă. Se presară peste condimentele uscate, se amestecă, apoi se lasă 10 minute.

  • Pasul 3

    Încinge grătarul la mare. Frigarui paneerul si rosiile apoi pune-le pe o tava de copt si gratarul timp de 7-8 minute, intorcind pana ce paneer-ul devine auriu si rosiile sunt formate de vezicule. Se serveste cu salata, roti, iaurt si muraturi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 174
  • Gras 7.1g
  • Carbohidrați 9.2g
  • Fibră 3.5g
  • Proteină 16.7g
  • Sare 0,1g
#Paneer #gratar #condimentat #roti #salata
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *