Tipul bucătăriei:
Pappardelle cu ciuperci
- serveste 2
- Uşor
Unul dintre cele mai bune legume principale cu IG scăzut: pappardelle mătăsoase și ciuperci de castan asezonate cu usturoi și salvie. Încercați să acoperiți cu parmezan (sau alternativă vegetariană) pentru o masă ușoară la mijlocul săptămânii
Încercați această rețetă de pappardelle cu ciuperci, apoi verificați pappardelle de casă, pappardelle bolognese, pesto pappardelle și mai multe rețete de pappardelle. Avem, de asemenea, multe mai multe rețete de paste vegetariene de încercat, inclusiv cacio e pepe vegan și mafalde de paste cu trufe.
Ingrediente
- pappardelle 150 g
- ciuperci de castan 250 g, feliate
- unt 25 g
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- salvie o mână de frunze, mărunțite
- lămâie 1, suc
Metodă
-
Pasul 1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj. Se înmoaie ciupercile în unt, se adaugă usturoiul, se fierbe câteva minute apoi se amestecă cu salvie și sucul de lămâie. Scurge pastele, rezervând 1 lingură de lichid de gătit, apoi amestecă totul (inclusiv lichidul de gătit) împreună și asezonează.
Informatii nutritionale
- Kcals 386
- Gras 12.7g
- Saturate 6.9g
- Carbohidrați 59,7g
- Fibră 3.8g
- Proteină 12g
- Sare 0,23g