Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pappardelle cu sos de roșii unt și șalotă

Pappardelle de rosii cu sos de salota

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Această rețetă de papperdelle cu sos de roșii și eșalotă este o masă foarte rapidă, simplă, vegetariană


Încearcă această rețetă de pappardelle cu roșii, apoi verifică-ne supă de roșii, paste cu roșii, paste cu roșii și busuioc și multe altele retete de rosii.

Descoperiți și mai multe rețete delicioase de pappardelle, inclusiv pappardelle noastre de casă, pappardelle bolognese și pappardelle cu ciuperci.

Ingrediente

  • eşalotă 2 mici, feliate fin
  • unt 50 g
  • roșii cherry tavă de 400 g
  • busuioc un buchet mic, tocat
  • pappardelle 200 g

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti usor salota in unt pana se inmoaie, aproximativ 5-7 minute. Puneți roșiile și fierbeți timp de 10 minute. Se amestecă busuiocul și se asezonează.

  • Pasul 2

    Gătiți pappardelle apoi scurgeți, păstrând o cană de apă. Se amestecă pastele cu sosul, adăugând un strop de apă pentru paste în sos dacă este nevoie. Serviți în boluri calde.

Informatii nutritionale

  • Kcals 510
  • Gras 23.3g
  • Saturate 13g
  • Carbohidrați 60.1g
  • Fibră 2.2g
  • Proteină 13.9g
  • Sare 0,7g
.
#Pappardelle #rosii #sos #salota
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *