Tipul bucătăriei:
Păstârnac și eșalotă caramelizate
- serveste 4
- Uşor
Prăjirea, mai degrabă decât prăjirea, păstârnacul și eșalota face ca această rețetă să fie foarte rapidă și este o metodă grozavă de folosit dacă nu aveți cuptorul pornit. Marmelada oferă o dulceață minunată de portocală pentru glazură. Păstârnacul ar fi grozav cu cârnați sau o cotlet la grătar
Încercați acest păstârnac caramelizat, apoi verificați păstârnacul nostru prăjit, supă de păstârnac, chipsuri de păstârnac și altele retete de pastarnac.
Ingrediente
- marmeladă 2 linguri
- portocale 2 cu coaja si zeama
- păstârnac 6–8 sferturi și par-fierte timp de 5 minute
- eşalotă 4 curățate și tăiate în jumătate, unt 25g
Metodă
-
Pasul 1
Puneți marmelada, coaja de portocale și sucul într-o tigaie mare și fierbeți. Se adauga pastarnacul si salota si se fierbe la foc mic, intorcind des pana se inmoaie si se glazureaza. Se unge cu unt și se servește.
#Păstârnac #și #eșalotă #caramelizate