Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de pastarnac caramelizat cu salota

Păstârnac și eșalotă caramelizate

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Prăjirea, mai degrabă decât prăjirea, păstârnacul și eșalota face ca această rețetă să fie foarte rapidă și este o metodă grozavă de folosit dacă nu aveți cuptorul pornit. Marmelada oferă o dulceață minunată de portocală pentru glazură. Păstârnacul ar fi grozav cu cârnați sau o cotlet la grătar


Încercați acest păstârnac caramelizat, apoi verificați păstârnacul nostru prăjit, supă de păstârnac, chipsuri de păstârnac și altele retete de pastarnac.

Ingrediente

  • marmeladă 2 linguri
  • portocale 2 cu coaja si zeama
  • păstârnac 6–8 sferturi și par-fierte timp de 5 minute
  • eşalotă 4 curățate și tăiate în jumătate, unt 25g

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți marmelada, coaja de portocale și sucul într-o tigaie mare și fierbeți. Se adauga pastarnacul si salota si se fierbe la foc mic, intorcind des pana se inmoaie si se glazureaza. Se unge cu unt și se servește.

#Păstârnac #și #eșalotă #caramelizate
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *