Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de paste cu brânză albastră

Paste cu brânză albastră

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Această pastă cu ceapă roșie caramelizată și brânză albastră este plină de arome îndrăznețe și reconfortante pentru a vă încânta săptămâna. În plus, este super ușor și gata în doar 30 de minute


Încercați rețeta noastră de paste cu brânză albastră, apoi verificați sosul nostru de brânză albastră pentru friptură.

Ingrediente

  • ulei de masline
  • cepe roșii 2 mici, decojite și tăiate în felii subțiri
  • zahăr tos auriu 1 lingura
  • oțet balsamic 2 linguri
  • penne sau alte paste scurte 150 g
  • brânză albastră cremoasă, cum ar fi gorgonzola sau dolcelatte 75g, maruntit
  • nuci de pin 1 lingura, prajita

Metodă

  • Pasul 1

    Se încălzește 1 lingură ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă. Adăugați ceapa într-un singur strat și gătiți, răsturnând de câteva ori până se înmoaie. Se presară peste zahăr și balsamic, apoi dați focul și continuați să fierbeți ceapa până devine lipicioasă și caramelizată.

  • Pasul 2

    Între timp, gătiți pastele urmând instrucțiunile de pe pachet. Scurgeți și amestecați cu ceapa și brânza albastră apoi împrăștiați peste nuci de pin și serviți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 513
  • Gras 20.8g
  • Carbohidrați 66,7g
  • Fibră 3.3g
  • Proteină 18.8g
  • Sare 1.36g
#Paste #brânză #albastră
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *