Tipul bucătăriei:
Paste cu cârnați și dovlecei
- serveste 2
- Puțin efort
Un fel de mâncare de paste minunat și ușor după lucru, care îmbină cârnați ierburi cu dovlecei dulci, ierburi proaspete și linguine pentru a face o masă consistentă. Uleiul de ardei iute este optional, dar adauga un picant care reduce dulceata daca iti plac lucrurile fierbinti.
Ingrediente
- cârnați 4-6, coaja îndepărtată și tăiată în bucăți (alegeți cârnați de bună calitate, cu multe condimente)
- dovleac 250 g, decojite și tăiate în cuburi mici
- ceapă ½, tocat
- pătrunjel o mână mică, tocată
- busuioc o mână mică, tocată
- ulei de ardei iute a servi (optional)
- linguine 200 g, fierte
Metodă
-
Pasul 1
Prăjiți ceapa, dovleceii și bucățile de cârnați împreună în puțin ulei timp de aproximativ 10 minute sau până când sunt fierte. Se aruncă prin linguine împreună cu ierburile și multe condimente. Adăugați ulei de chilli dacă doriți.
Informatii nutritionale
- Kcals 729
- Gras 26.8g
- Saturate 8.2g
- Carbohidrați 96.3g
- Fibră 5.6g
- Proteină 31.6g
- Sare 1,73g
#Paste #cârnați #și #dovlecei