Skip to content

Tipul bucătăriei:

Paste cu dovlecei și arpagic

Paste cu dovlecei și arpagic

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Mancare de paste proaspete si usoare pentru doi. Sosul de dovlecei, usturoi și lămâie este gata în timpul necesar gătirii linguinei. Se amestecă cu mascarpone cremoasă și se servește


Ingrediente

  • linguine 200 g
  • dovlecei 2, feliate fin
  • ulei de masline
  • usturoi 1 cuișoare, feliat fin
  • arpagic buchet mic, tocat
  • lămâie 1, cu coaja si zeama
  • mascarpone 3 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Gătiți pastele, apoi scurgeți-le, păstrând puțin din apa de gătit.

  • Pasul 2

    Prăjiți feliile de dovlecei în puțin ulei de măsline, mărind focul, astfel încât să se rumenească pe margini. Adăugați usturoiul și arpagicul și gătiți timp de un minut, apoi adăugați coaja și zeama de lămâie și condimentați bine. Se amestecă în linguine, apoi se adaugă mascarpone și un strop de apă pentru paste și se amestecă totul înainte de servire.

Informatii nutritionale

  • Kcals 512
  • Gras 17.1g
  • Carbohidrați 71,6g
  • Fibră 5.1g
  • Proteină 15.4g
  • Sare 0,1g
#Paste #dovlecei #și #arpagic
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *