Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de paste vegetale cu mazare, parmezan si tarhon

Paste cu mazăre, parmezan și tarhon

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Uşor

Cel mai bun fel de paste pentru când ai puțin timp. Aceasta este o cină grozavă din dulapul magazinului, cu conținut scăzut de grăsimi și gata în doar 10 minute


Ingrediente

  • coji gigantice de paste 200 g
  • Mazăre congelată 2 căni
  • parmezan (sau alternativă vegetariană) rasă pentru a face 2 linguri, plus câteva tale
  • tarhon un buchet mic, tocat
  • iaurt grecesc 0% grăsime 4 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti pastele urmand instructiunile de pe pachet, adaugand mazarea in ultimele minute. Scurgeți, lăsând 2 linguri de apă cu pastele și amestecați cu restul ingredientelor. Sezon. Se servesc cu așchii de parmezan cât timp sosul este fierbinte. Dacă lăsați pastele să stea, acestea vor absorbi sosul.

Informatii nutritionale

  • Kcals 501
  • Gras 5.6g
  • Saturate 2.3g
  • Carbohidrați 91,7g
  • Proteină 26.7g
#Paste #mazăre #parmezan #și #tarhon
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *