Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă de paste cu patru brânzeturi într-o oală

Paste cu o oală cu patru brânzeturi

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Paste și sos toate gătite într-o oală? Sună nebun, dar funcționează! Oferă paste cu patru brânzeturi ale Sabrinei Fauda-Rôle în seara asta, pentru o cină cremoasă și de vis (luată din cartea ei, One-Pot Pasta)


Ingrediente

  • arpagic 1⁄2 buchet, tăiat
  • galletti (sau alte paste scurte) 250g
  • fourme d’ambert sau roquefort 100 g, rupte în bucăți
  • branza de capra 60 g
  • comté 100g, mascarpone feliat subțire sau ras 150g
  • mascarpone 150 g
  • usturoi 1 cuișoare, nucșoară măcinată feliată foarte subțire 2 vârfuri de rozmarin 1 crenguță
  • nucșoară măcinată 2 ciupituri
  • rozmarin 1 crenguță
  • cimbru 1 crenguță
  • foi de dafin 2

Metodă

  • Pasul 1

    Pune deoparte câteva arpagic. Puneți restul arpagicului și toate celelalte ingrediente într-o cratiță mare, în ordinea indicată. Se toarnă peste 750 ml apă.

  • Pasul 2

    Gatiti aproximativ 15 minute la foc mediu, amestecand regulat pana se reduce la un sos. Pescuiți crenguțele și frunzele de dafin. Presărați arpagicul rezervat deasupra pentru a servi.

    Reteta adaptata din Paste One-Pot: de la oală la farfurie în mai puțin de 30 de minute de Sabrina Fauda-Rôle (7,99 GBP, Hardie Grant)

.
#Paste #oală #patru #brânzeturi
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *