Skip to content

Tipul bucătăriei:

Paste dulci de şalotă şi ricotta

Paste dulci de şalotă şi ricotta

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Șoața caramelizată și ricotta cremoasă fac o cină de paste rapidă, ușoară, dar îngăduitoare pentru doi. Parmezanul crocant și toppingul de pesmet este arma secretă în această rețetă genială.


Ingrediente

  • eşalotă 12, decojite
  • ulei de masline
  • zahar brun 2 lingurite
  • cimbru 2 crengute
  • firimituri de pâine 2 linguri
  • parmezan (sau alternativă vegetariană) 1 linguriță
  • linguine 200 g
  • ricotta Cada de 250 g, sau felia echivalentă a uneia mari

Metodă

  • Pasul 1

    Se taie salota in jumatate si se caleste in putin ulei aproximativ 5 minute. adăugați zahărul brun și cimbrul și continuați să gătiți și amestecați până când șoapele sunt fragede și caramelizate.

    Prăjiți pesmetul într-o tigaie uscată până se rumenește, amestecați prin parmezan. gătiți linguine până la instrucțiunile pachetului, apoi răsturnați în tigaie. Adaugati salota si amestecati.

    Împărțiți în boluri apoi adăugați ricotta în bucăți și presărați amestecul de parmezan.

Informatii nutritionale

  • Kcals 409
  • Gras 10.6g
  • Saturate 4.9g
  • Carbohidrați 66.3g
  • Fibră 2.9g
  • Sare 0,32g
#Paste #dulci #şalotă #şi #ricotta
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *