Skip to content

Tipul bucătăriei:

Fuzili de avocado și spanac

Paste fuse cu avocado

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Avocado face pansamente pentru salată și înghețate super cremoase, așa că de ce să nu le pui într-un sos de paste? Este o modalitate excelentă de a folosi avocado prea copt


Încercați această rețetă de paste cu avocado, adaptată de la Posh Pasta de Pip Spence, apoi verificați rețetele noastre de sos de paste cu roșii lente și de paste vegetariene.

Ingrediente

  • fusilli 350g
  • usturoi 2 cuișoare, curățate
  • copil spanac 200g
  • avocado 2 mici coapte, înjumătățite și lapidate
  • ulei de măsline extra virgin pentru ploaie
  • caju prăjit 30g, tocat
  • migdale prăjite 30g, tocat
  • coriandru o grămadă mică, tocată
  • tei 2
  • feta 50g, (opțional)

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti fuzilii intr-o tigaie mare de apa clocotita, sarata, urmand instructiunile pachetului.

  • Pasul 2

    Între timp, puneți usturoiul și spanacul într-un blender cu carnea de avocado. Se adaugă un strop de ulei și se condimentează. Blitz puțin, adăugați un strop de apă de gătit pentru paste și blitz până se omogenizează. Lăsați capacul blenderului și puneți-l pe o parte.

  • Pasul 3

    Pune într-un castron caju, migdale și coriandru tocat. Strângeți peste sucul de 1 lime, condimentați și stropiți cu ulei.

  • Pasul 4

    Tăiați celălalt var în pene. Scurgeți pastele, rezervând o cană din apa de gătit și încingeți înapoi în tigaie, adăugând câteva stropi de apă. Se toarnă peste sos și se amestecă, condimentând după gust. Împărțiți între farfurii, lingurați peste sosul de nuci, sfărâmați peste feta (dacă utilizați) și serviți cu pene de var pentru a le strânge.

Informatii nutritionale

  • Kcals 536
  • Gras 20.9g
  • Saturează 3.6g
  • Carbohidrați 65,8g
  • Zaharuri 2.6g
  • Fibră 9.8g
  • Proteină 16.4g
  • Sare 0,1g
.
#Paste #fuse #avocado
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *