Tipul bucătăriei:
Paste proaspete cu roșii și busuioc
- serveste 2
- Puțin efort
Un simplu sos de roșii și busuioc este ceva pe care fiecare bucătar ar trebui să îl poată face de la zero. Acest sos de paste este atât de proaspăt și ușor încât nu vei mai înșela niciodată
Încercați aceste paste proaspete cu roșii și busuioc, apoi consultați-ne paste cu roșii, spaghetti arrabbiata si mai multe retete de rosii.
Ingrediente
- tagliatelle 150 g
- roșii de viță de vie 4 mari, tăiate cubulețe
- usturoi 1 cuișoare, zdrobit
- busuioc un buchet mic, păstrați câteva frunze pentru a servi
- ulei de măsline extra virgin 4 linguri
- parmezan (sau alternativă vegetariană) a servi (opțional)
Metodă
-
Pasul 1
Gatiti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Se amestecă roșiile, usturoiul, busuiocul mărunțit și uleiul și se condimentează bine. Scurge pastele, rezervând 2 linguri de lichid de gătit. Se amestecă totul, se stropește cu frunze de busuioc și se servește cu parmezan, dacă se folosește.
Informatii nutritionale
- Kcals 500
- Gras 23.3g
- Saturate 3.2g
- Carbohidrați 65,7g
- Proteină 11g
#Paste #proaspete #roșii #și #busuioc