Tipul bucătăriei:

Păstrăvul fiordului norvegian și escabeche de ceapă dulce

Păstrăvul fiordului norvegian și escabache de ceapă dulce

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

Primiți în e-mailul dvs. toate rețetele noi și gustoase pe care le pregătim (nu trimitem spam)

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Acest fel de mâncare de pește dulce și picant cu conținut scăzut de calorii servește patru și durează doar 15 minute pentru a pregăti – o idee minunată pentru o masă de familie rapidă și ușoară la jumătatea săptămânii


Ingrediente

  • ulei de masline
  • Păstrăvul fiordului norvegian 4, file fără piele
  • salată de frunze sau cartofi a servi

MARINADA

  • ceapa rosie 1, feliat fin
  • ardei iute roșu 1, feliat fin
  • frunza de dafin 1
  • seminte de coriandru 1/2 linguriță, ușor zdrobită
  • otet de vin alb 1 lingură
  • vin alb 100 ml
  • zahăr pudră 1 lingură

Metodă

  • Pasul 1

    Puneți toate ingredientele pentru marinată într-o tigaie și aduceți-le la foc mic. Gatiti un minut apoi scoateti focul.

  • Pasul 2

    Încălziți o tigaie cu puțin ulei. Se prăjește păstrăvul cu fața în jos timp de 4 minute. Întoarceți-vă și gătiți încă un minut.

  • Pasul 3

    Puneți pe un vas de servit și turnați peste marinată. Se lasă să se răcească la temperatura camerei apoi serviti cu salata sau cartofi.

Informatii nutritionale

  • Kcals 203
  • Gras 6.5g
  • Saturează 0,2g
  • Carbohidrați 7.1g
  • Zaharuri 6.7g
  • Fibră 0,8g
  • Proteină 24.6g
  • Sare 0,2g
.
#Păstrăvul #fiordului #norvegian #și #escabache #ceapă #dulce
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast