Tipul bucătăriei:
Păstrăvul fiordului norvegian și escabache de ceapă dulce
- servește 4 persoane
- Uşor
Acest fel de mâncare de pește dulce și picant cu conținut scăzut de calorii servește patru și durează doar 15 minute pentru a pregăti – o idee minunată pentru o masă de familie rapidă și ușoară la jumătatea săptămânii
Ingrediente
- ulei de masline
- Păstrăvul fiordului norvegian 4, file fără piele
- salată de frunze sau cartofi a servi
MARINADA
- ceapa rosie 1, feliat fin
- ardei iute roșu 1, feliat fin
- frunza de dafin 1
- seminte de coriandru 1/2 linguriță, ușor zdrobită
- otet de vin alb 1 lingură
- vin alb 100 ml
- zahăr pudră 1 lingură
Metodă
-
Pasul 1
Puneți toate ingredientele pentru marinată într-o tigaie și aduceți-le la foc mic. Gatiti un minut apoi scoateti focul.
-
Pasul 2
Încălziți o tigaie cu puțin ulei. Se prăjește păstrăvul cu fața în jos timp de 4 minute. Întoarceți-vă și gătiți încă un minut.
-
Pasul 3
Puneți pe un vas de servit și turnați peste marinată. Se lasă să se răcească la temperatura camerei apoi serviti cu salata sau cartofi.
Informatii nutritionale
- Kcals 203
- Gras 6.5g
- Saturează 0,2g
- Carbohidrați 7.1g
- Zaharuri 6.7g
- Fibră 0,8g
- Proteină 24.6g
- Sare 0,2g
#Păstrăvul #fiordului #norvegian #și #escabache #ceapă #dulce