Skip to content

Tipul bucătăriei:

Penne cu bacon și mazăre

Penne cu bacon și mazăre

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

O cină rapidă, ușoară și delicioasă. Puteți folosi cuburi de pancetta în loc de slănină sau puteți înlocui o mână bună de ciuperci feliate cu o alternativă vegetariană.


Ingrediente

  • paste penne 200 g
  • bacon neafumat 6 felii, tăiate în bucăți
  • ulei de masline pentru prăjit
  • usturoi 1 cuișoare, tocat mărunt
  • Mazăre congelată 100 g
  • lămâie 2 linguri de suc
  • parmezan 50 g

Metodă

  • Pasul 1

    Gatiti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Între timp, prăjiți slănina în 1 lingură de ulei timp de aproximativ 5-6 minute până devine crocantă și aurie. Scoateți și scurgeți-l pe rulou de bucătărie.

  • Pasul 2

    Prăjiți usturoiul și mazărea în uleiul de bacon pentru câteva minute apoi adăugați sucul de lămâie, pastele scurse și baconul. Serviți în boluri cu așchii de parmezan.

Informatii nutritionale

  • Kcals 717
  • Gras 28.5g
  • Saturate 11.4g
  • Carbohidrați 81.3g
  • Proteină 39g
#Penne #bacon #și #mazăre
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *