Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pepene galben și prosciutto

Pepene galben și prosciutto

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2 ca starter
  • Uşor

Acest starter simplu și clasic nu este de subestimat. Doar mirosul de coajă de pepene galben este suficient pentru a te pune în regim de vacanță, iar combinația dintre sucul copt și șunca bună, curată, scoate în evidență cele mai bune dulce-sarate-sărate-însorite din ambele.


Ingrediente

  • Pepene Charentais 1, copt (poți folosi un alt pepene galben cu pulpă portocalie, cum ar fi pepenele galben)
  • prosciutto di parma sau șuncă de bayonne 6 felii

Metodă

  • Pasul 1

    Pepenele galben se taie la jumătate, se răzuiește semințele cu o lingură și se aruncă. Tăiați fiecare jumătate de pepene galben în mai multe felii în formă de semilună și aranjați pe un platou cu șunca.

Informatii nutritionale

  • Kcals 213
  • Carbohidrați 16.2g
  • Proteină 16.2g
  • Gras 7g
  • Sare 2.7g
  • Saturate 2.3g
  • Fibră 2.5g
#Pepene #galben #și #prosciutto
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *