Tipul bucătăriei:
Pepene galben și prosciutto
- servește 2 ca starter
- Uşor
Acest starter simplu și clasic nu este de subestimat. Doar mirosul de coajă de pepene galben este suficient pentru a te pune în regim de vacanță, iar combinația dintre sucul copt și șunca bună, curată, scoate în evidență cele mai bune dulce-sarate-sărate-însorite din ambele.
Ingrediente
- Pepene Charentais 1, copt (poți folosi un alt pepene galben cu pulpă portocalie, cum ar fi pepenele galben)
- prosciutto di parma sau șuncă de bayonne 6 felii
Metodă
-
Pasul 1
Pepenele galben se taie la jumătate, se răzuiește semințele cu o lingură și se aruncă. Tăiați fiecare jumătate de pepene galben în mai multe felii în formă de semilună și aranjați pe un platou cu șunca.
Informatii nutritionale
- Kcals 213
- Carbohidrați 16.2g
- Proteină 16.2g
- Gras 7g
- Sare 2.7g
- Saturate 2.3g
- Fibră 2.5g
#Pepene #galben #și #prosciutto