Skip to content

Fara gluten

Tipul bucătăriei:

Rețetă de pui Ras El Hanout cu salată tocată

Piept de pui ras el hanout butterflied cu salată tocată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 2
  • Uşor

Verificați această rețetă inspirată din nordul Africii, pui cu unt ras ras hanout. Acest fel de mâncare este scăzut de cal, fără gluten și este plin de aromă … o masă ușoară în timpul săptămânii


Încercați puiul ras el hanout, apoi consultați mai multe rețete sănătoase din piept de pui.

* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • piept de pui 2
  • ulei de masline
  • ras el hanout 1 lingură

ÎMBRĂCĂMINTE

  • ulei de măsline extra virgin 1 lingură
  • lămâie 1/2, suc
  • Miere 1 lingură
  • sumac 1 linguriță

SALATĂ MĂCUTĂ

  • roșii de viță de vie 2, tocat
  • castravete 1/2, tocat
  • ceapa rosie 1/2, tocat
  • patrunjel cu frunze plate o grămadă mică, ruptă

Metodă

  • Pasul 1

    Tăiați fiecare piept de pui de-a lungul unei părți de sus în jos, dar nu până la capăt, pentru a deschide treptat fiecare piept de pui ca la carte.

  • Pasul 2

    Puneți într-un castron cu 1 lingură de ulei și ras el hanout, apoi condimentați bine și aruncați pentru a acoperi.

  • Pasul 3

    Încălziți o plită sau o tigaie la mijloc și gătiți pieptul de pui timp de 5 minute pe fiecare parte, până când este întunecat și gătit.

  • Pasul 4

    Bateți toate ingredientele pentru dressing cu un pic de condimente și amestecați prin salata tocată. Se servește cu puiul.

Informatii nutritionale

  • Kcals 375
  • Gras 14.9g
  • Saturează 2.6g
  • Carbohidrați 17.5g
  • Zaharuri 14.4g
  • Fibră 5.8g
  • Proteină 39,8g
  • Sare 0,79g
.
#Piept #pui #ras #hanout #butterflied #salată #tocată
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *