Tipul bucătăriei:
Piept de pui ras el hanout butterflied cu salată tocată
- servește 2
- Uşor
Verificați această rețetă inspirată din nordul Africii, pui cu unt ras ras hanout. Acest fel de mâncare este scăzut de cal, fără gluten și este plin de aromă … o masă ușoară în timpul săptămânii
Încercați puiul ras el hanout, apoi consultați mai multe rețete sănătoase din piept de pui.
* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie
Ingrediente
- piept de pui 2
- ulei de masline
- ras el hanout 1 lingură
ÎMBRĂCĂMINTE
- ulei de măsline extra virgin 1 lingură
- lămâie 1/2, suc
- Miere 1 lingură
- sumac 1 linguriță
SALATĂ MĂCUTĂ
- roșii de viță de vie 2, tocat
- castravete 1/2, tocat
- ceapa rosie 1/2, tocat
- patrunjel cu frunze plate o grămadă mică, ruptă
Metodă
-
Pasul 1
Tăiați fiecare piept de pui de-a lungul unei părți de sus în jos, dar nu până la capăt, pentru a deschide treptat fiecare piept de pui ca la carte.
-
Pasul 2
Puneți într-un castron cu 1 lingură de ulei și ras el hanout, apoi condimentați bine și aruncați pentru a acoperi.
-
Pasul 3
Încălziți o plită sau o tigaie la mijloc și gătiți pieptul de pui timp de 5 minute pe fiecare parte, până când este întunecat și gătit.
-
Pasul 4
Bateți toate ingredientele pentru dressing cu un pic de condimente și amestecați prin salata tocată. Se servește cu puiul.
Informatii nutritionale
- Kcals 375
- Gras 14.9g
- Saturează 2.6g
- Carbohidrați 17.5g
- Zaharuri 14.4g
- Fibră 5.8g
- Proteină 39,8g
- Sare 0,79g