Fara gluten

Tipul bucătăriei:

O farfurie gri acoperită cu frunze verzi, piersici portocalii și o minge de brânză albă

Piersici la grătar cu burrata

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul
  • Serveste 2 – 3 ca starter de partajare
  • Uşor

Piersicile suculente dau un contrast dulce burratei cremoase și șuncă de serrano sărată în această salată de vară spectaculoasă


* Această rețetă este fără gluten conform standardelor din industrie

Ingrediente

  • piersici 2, coapte, dar ferme, înjumătățite și pietrate
  • ulei de masline
  • rachetă 2 pumni
  • șuncă serrano 6 felii
  • burrata 1 minge
  • busuioc o grămadă mică
  • nuci de pin 2 linguri de pâine prăjită
  • pâine crustă a servi, (opțional)

ÎMBRĂCĂMINTE

  • ulei de masline 3 linguri
  • oțet balsamic alb 2 linguri
  • draga draga 1 linguriță
  • ardei iute roșu 1, tocat mărunt
  • usturoi ½ un cuișor

Metodă

  • Pasul 1

    Pentru a face sosul, amestecați uleiul de măsline, oțetul și mierea într-un castron, apoi amestecați chili și usturoiul. Pleacă în timp ce faci salata.

  • Pasul 2

    Încălziți o tigaie la foc mare. Periați jumătățile de piersici cu ulei, apoi plătiți până când sunt carbonizate și caramelizate la suprafață.

  • Pasul 3

    Imprastie racheta pe un platou. Se trage peste șunca serrano, se adaugă piersicile și se așează burrata în mijloc. Aruncați cățelul de usturoi din dressing, apoi lingura peste tot. Imprastiați busuiocul și nucile de pin și serviți cu pâine crustă, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 465
  • Gras 35.3g
  • Saturează 10.2g
  • Carbohidrați 13.5g
  • Zaharuri 12.9g
  • Fibră 2.1g
  • Proteină 22.1g
  • Sare 1.8g
.
#Piersici #grătar #burrata
Gătit cu drag de pe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Redimensionarea fontului
Contrast