Skip to content

Tipul bucătăriei:

Rețetă Pilaf de pui cu spanac

Pilaf de pui și spanac

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 4 persoane
  • Uşor

Nimic nu depășește o rețetă de pilaf pentru o cină rapidă (dar hrănitoare) în timpul săptămânii. Al nostru este colorat cu turmeric și vine ambalat cu spanac și coriandru. Este, de asemenea, minunat pentru consumul de pui rămas


Ingrediente

  • ulei de arahide pentru prăjire
  • ceapă 1, feliat fin
  • garam masala 1 lingura, plus un praf
  • fulgi de chilli o ciupitura
  • turmeric măcinat 1/2 linguriță
  • pui gătit 250-300g, mărunțit
  • orez basmati fiert 500g, (am folosit 2x 250g pungi de orez gătit)
  • copil spanac 300g, tocat
  • iaurt natural 6 linguri
  • coriandru o grămadă mică, tocată

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți un strop de ulei într-o tigaie și prăjiți ceapa timp de 5 minute până se înmoaie și începe să devină aurie. Adăugați condimentele și semințele și prăjiți până când semințele încep să iasă.

  • Pasul 2

    Adăugați puiul și orezul gătit și amestecați până se încălzesc – aproximativ 5 minute. S-ar putea să fie nevoie să adăugați un strop de apă dacă se lipeste. Se amestecă spanacul, se condimentează bine și se fierbe până se ofilesc.

  • Pasul 3

    Serviți pilaful acoperit cu păpuși de iaurt, un pic mai mult de garam masala și coriandru tocat.

Informatii nutritionale

  • Kcals 357
  • Gras 11.3g
  • Saturează 3.2g
  • Carbohidrați 34,8g
  • Zaharuri 7.2g
  • Fibră 4.6g
  • Proteină 26.8g
  • Sare 1.3g
.
#Pilaf #pui #și #spanac
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *