Skip to content

Tipul bucătăriei:

Pilaf japonez cu ciuperci, castane și dovleac

Pilaf japonez cu ciuperci, castane și dovleac

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 2
  • Puțin efort

Dacă poți obține ciuperci shitake proaspete, acest fel de mâncare este pe masă în doar 20 de minute, perfect pentru mijlocul săptămânii! Alternativ, puteți folosi cele ambalate în vid: Merchant Gourmet poate fi găsit în majoritatea supermarketurilor.


Ingrediente

  • ciuperci shiitake uscate 6, cub sau concentrat
  • ciuperci shiitake proaspete 6
  • mirin, sake sau sherry uscat 2 linguri
  • sos de soia 1 lingura
  • orez 100 g, clătite
  • dovleac 150 g, tăiate în bucăți
  • seminte de susan 1 lingura, prajita
  • castane Pachet de 200 g, fiert și decojit

Metodă

  • Pasul 1

    Puneti orezul, dovleacul, castanele, sosul de soia si mirinul intr-o caserola mica cu capac, asezati ciupercile pe suprafata cu tulpina in jos.

  • Pasul 2

    Turnați supa de pui peste orez pentru a-l acoperi cu aproximativ ½ cm, aduceți la fiert, acoperiți și gătiți timp de 15 minute sau până când orezul este fraged.

    Se presara cu seminte de susan inainte de servire.

#Pilaf #japonez #ciuperci #castane #și #dovleac
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *