Skip to content

Tipul bucătăriei:

16292

Pitta umplute cu halloumi cu castraveți și varză murată

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Puțin efort

Aceste pitta umplute cu halloumi, rapide și ușoare, cu castraveți și varză murată, servesc familia în mai puțin de 30 de minute


Ingrediente

  • otet de vin rosu 1 lingura
  • zahăr tos auriu 1 lingura
  • varza rosie ½ mic, mărunțit
  • castravete ½, curatat de coaja si feliat marunt
  • pasta de tahini 1½ linguriță
  • iaurt natural 4 linguri
  • lămâie ½, suc
  • usturoi ½ cățel, zdrobit
  • mentă un pumn de frunze, tocate
  • halloumi 1 bloc, feliat subțire
  • pittas 4, prăjite și împărțite
  • sos de chili a servi (optional)

Metodă

  • Pasul 1

    Se amestecă oțetul de vin roșu și zahărul apoi se amestecă cu varza. Pune castravetele intr-o strecuratoare si sare usor. Lăsați ambele timp de 20 de minute, amestecând din când în când.

  • Pasul 2

    Puneți tahini într-un bol și amestecați iaurtul. Adăugați sucul de lămâie, precum și usturoiul și menta. Condimentați și adăugați un strop de apă dacă este necesar.

  • Pasul 3

    Prăjiți halloumi într-o tigaie uscată, antiaderentă, pe ambele părți, până devine auriu. Umpleți varza și castraveții în pitta, adăugați niște halloumi și stropiți peste dressing și puțin sos chilli, dacă doriți.

Informatii nutritionale

  • Kcals 498
  • Gras 20.8g
  • Saturate 11.4g
  • Carbohidrați 47,8g
  • Fibră 3.5g
  • Proteină 25.9g
  • Sare 2.3g
#Pitta #umplute #halloumi #castraveți #și #varză #murată
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *