Tipul bucătăriei:
Pizzete Halloumi cu sos de capere și ardei iute
- serveste 4
- Uşor
Aceste mini-pizze sunt serios mai gustoase. Pentru o masă și mai rapidă, serviți felii de halloumi prăjite cu dressingul acoperit cu niște pâine pitta caldă.
Ingrediente
- amestec de ciabatta 300 g
- halloumi Bloc de 250 g, feliat foarte subțire
- ceapa rosie ½, feliate foarte subțire
- ulei de masline
- capere 2 linguri, scurse
- ardei iute roșu 1, tocat fin
- usturoi ½ cuișoare mic, zdrobit
- pătrunjel o mână, tocată pentru a servi
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Se alcătuiește amestecul de ciabatta și se împarte în 2.
Întindeți-le în ovale și puneți-le pe o tavă mare de copt.
Împărțiți halloumi și ceapa roșie între ele, asezonați și stropiți cu puțin ulei.
Se coace 10-12 minute până se umflă.
-
Pasul 2
Se amestecă restul ingredientelor cu 2 linguri de ulei de măsline și se condimentează. Cu lingura peste pizzetele fierbinti inainte de a manca.
Informatii nutritionale
- Kcals 435
- Carbohidrați 34.6g
- Proteină 19.7g
- Gras 24g
- Sare 3g
- Fibră 1.7g
#Pizzete #Halloumi #sos #capere #și #ardei #iute