Skip to content

Tipul bucătăriei:

17868

Pizzete Halloumi cu sos de capere și ardei iute

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Aceste mini-pizze sunt serios mai gustoase. Pentru o masă și mai rapidă, serviți felii de halloumi prăjite cu dressingul acoperit cu niște pâine pitta caldă.


Ingrediente

  • amestec de ciabatta 300 g
  • halloumi Bloc de 250 g, feliat foarte subțire
  • ceapa rosie ½, feliate foarte subțire
  • ulei de masline
  • capere 2 linguri, scurse
  • ardei iute roșu 1, tocat fin
  • usturoi ½ cuișoare mic, zdrobit
  • pătrunjel o mână, tocată pentru a servi

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200c/ventilator 180c/gaz 6. Se alcătuiește amestecul de ciabatta și se împarte în 2.

    Întindeți-le în ovale și puneți-le pe o tavă mare de copt.

    Împărțiți halloumi și ceapa roșie între ele, asezonați și stropiți cu puțin ulei.

    Se coace 10-12 minute până se umflă.

  • Pasul 2

    Se amestecă restul ingredientelor cu 2 linguri de ulei de măsline și se condimentează. Cu lingura peste pizzetele fierbinti inainte de a manca.

Informatii nutritionale

  • Kcals 435
  • Carbohidrați 34.6g
  • Proteină 19.7g
  • Gras 24g
  • Sare 3g
  • Fibră 1.7g
#Pizzete #Halloumi #sos #capere #și #ardei #iute
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *