Tipul bucătăriei:
Plăcinte cu brânză cu conopidă
- serveste 4
- Uşor
Această plăcintă cremoasă și delicioasă cu brânză cu conopidă este lucrul perfect pentru a vă încălzi în lunile de iarnă și este destul de rapid și ușor de făcut la mijlocul săptămânii
Faceți aceste plăcinte cu brânză cu conopidă, apoi verificați cel mai bun reteta de branza de conopida.
Ingrediente
- crème fraîche cuva de 200 ml
- cheddar matur 100 g ras
- ceapa verde 4, mărunțit
- conopidă 1 cap, tăiat în buchete mici
- Mazăre congelată 100g, decongelat
- aluat foietaj gata rulat 1 foaie, 4 cercuri decupate pentru a se potrivi cu vasele tale
- ou 1, bătut
Metodă
-
Pasul 1
Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se amestecă crème fraîche, cheddar, ceapa primăvară, conopida și mazărea și se împarte în 4 feluri mici de cuptor. Acoperiți cu cercurile de patiserie, apăsați ferm și glazurați cu ou. Coaceți 25-30 de minute până devin crocante și aurii.
Informatii nutritionale
- Kcals 557
- Gras 42.3g
- Saturate 23.2g
- Carbohidrați 27.5g
- Fibră 4.5g
- Proteină 18.2g
- Sare 0,92g
#Plăcinte #brânză #conopidă