Skip to content

Tipul bucătăriei:

Reteta de branza de placinta cu conopida

Plăcinte cu brânză cu conopidă

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • serveste 4
  • Uşor

Această plăcintă cremoasă și delicioasă cu brânză cu conopidă este lucrul perfect pentru a vă încălzi în lunile de iarnă și este destul de rapid și ușor de făcut la mijlocul săptămânii


Faceți aceste plăcinte cu brânză cu conopidă, apoi verificați cel mai bun reteta de branza de conopida.

Ingrediente

  • crème fraîche cuva de 200 ml
  • cheddar matur 100 g ras
  • ceapa verde 4, mărunțit
  • conopidă 1 cap, tăiat în buchete mici
  • Mazăre congelată 100g, decongelat
  • aluat foietaj gata rulat 1 foaie, 4 cercuri decupate pentru a se potrivi cu vasele tale
  • ou 1, bătut

Metodă

  • Pasul 1

    Încinge cuptorul la 200C/ventilator 180C/gaz 6. Se amestecă crème fraîche, cheddar, ceapa primăvară, conopida și mazărea și se împarte în 4 feluri mici de cuptor. Acoperiți cu cercurile de patiserie, apăsați ferm și glazurați cu ou. Coaceți 25-30 de minute până devin crocante și aurii.

Informatii nutritionale

  • Kcals 557
  • Gras 42.3g
  • Saturate 23.2g
  • Carbohidrați 27.5g
  • Fibră 4.5g
  • Proteină 18.2g
  • Sare 0,92g
#Plăcinte #brânză #conopidă
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *