Skip to content

Tipul bucătăriei:

Porcii de salvie și măr în pături

Porcii de salvie și măr în pături

Tipăriți această rețetă
Imprimați numai dacă este necesar pentru a proteja mediul

  • servește 10
  • Uşor

O garnitură clasică de Crăciun cu o întorsătură. Șuncă crocantă, măr dulce și acru și salvie aromată, ce ți-ai mai putea dori de la porcii tăi de Crăciun?


Ingrediente

  • slănină striată afumată 15 rashers
  • frunze de salvie 30
  • gătitul mărului 1, curățat, sferturat, miez și tăiat subțire
  • cârnați cocktail 30
  • Sirop din esență de arțar 2 linguri

Metodă

  • Pasul 1

    Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7. Așezați fripturile de slănină pe o tocătoare și răzuieți cu platul unui cuțit de-a lungul frezelor, ținând o parte, pentru a aplatiza și întinde slănina mai subțire (acest lucru asigură pături clare pentru porcii tăi).

  • Pasul 2

    Tăiați fiecare bucată în jumătate și întindeți o frunză de salvie, o felie de măr și o chipolata în mijlocul fiecărei. Înfășurați cârnații în slănină și transferați-l pe o tavă de copt. Se prăjește 10-15 minute până când slănina începe să fie crocantă și cârnații sunt fierți. Se periază cu siropul de arțar și se fierbe încă 5 minute până se glazurează.

  • Pasul 3

    Consultați aici cele mai bune rețete de tăiere a Crăciunului

    Sos Boozy de afine

Informatii nutritionale

  • Kcals 289
  • Gras 22.2g
  • Saturează 8g
  • Carbohidrați 9.5g
  • Zaharuri 5.2g
  • Fibră 1.9g
  • Proteină 12g
  • Sare 1.7g
.
#Porcii #salvie #și #măr #în #pături
Gătit cu drag de pe
Evaluează această rețetă

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *