Tipul bucătăriei:
Porcii de salvie și măr în pături
- servește 10
- Uşor
O garnitură clasică de Crăciun cu o întorsătură. Șuncă crocantă, măr dulce și acru și salvie aromată, ce ți-ai mai putea dori de la porcii tăi de Crăciun?
Ingrediente
- slănină striată afumată 15 rashers
- frunze de salvie 30
- gătitul mărului 1, curățat, sferturat, miez și tăiat subțire
- cârnați cocktail 30
- Sirop din esență de arțar 2 linguri
Metodă
-
Pasul 1
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz 7. Așezați fripturile de slănină pe o tocătoare și răzuieți cu platul unui cuțit de-a lungul frezelor, ținând o parte, pentru a aplatiza și întinde slănina mai subțire (acest lucru asigură pături clare pentru porcii tăi).
-
Pasul 2
Tăiați fiecare bucată în jumătate și întindeți o frunză de salvie, o felie de măr și o chipolata în mijlocul fiecărei. Înfășurați cârnații în slănină și transferați-l pe o tavă de copt. Se prăjește 10-15 minute până când slănina începe să fie crocantă și cârnații sunt fierți. Se periază cu siropul de arțar și se fierbe încă 5 minute până se glazurează.
-
Pasul 3
Consultați aici cele mai bune rețete de tăiere a Crăciunului
Informatii nutritionale
- Kcals 289
- Gras 22.2g
- Saturează 8g
- Carbohidrați 9.5g
- Zaharuri 5.2g
- Fibră 1.9g
- Proteină 12g
- Sare 1.7g