Tipul bucătăriei:
Prăjiți de iarnă
- serveste 2
- Uşor
Prăjitul este masa noastră de toamnă atunci când ne este foame și ne dorim cina în grabă. Amestecă-l puțin cu acest prajit de iarnă cu friptură, varză verde închisă și rădăcină de ghimbir.
Ingrediente
- friptură de muschi 1, tăiat și feliat în fâșii subțiri și apoi fiecare feliat longitudinal în 2
- faina de porumb 2 linguri, amestecate cu chinezesc
- cinci condimente 1 lingura
- ulei
- usturoi 2 cuișoare, tăiate felii
- rădăcină de ghimbir bucată de 1 cm, mărunțită
- ardei iute roșu 1, mărunțit
- morcovi 2 medii, mărunțiți
- varză verde închis ¼, mărunțit
- seminte de susan 2 lingurite
- ketjap manis sau sos de soia a se imbraca
Metodă
-
Pasul 1
Se aruncă carnea de vită în făina de porumb. Se incinge putin ulei intr-un wok si cand este aproape de fum, se prajeste carnea de vita pana se rumeneste. Dați vârful pe o farfurie.
Adăugați usturoiul și ghimbirul în wok și amestecați apoi adăugați ardeiul iute și morcovul și puțin ulei. Rumeniți rapid morcovul.
Se adauga varza si semintele de susan si se amesteca, se adauga carnea de vita, se amesteca si se serveste. Stropiți cu ketjap manis.
Informatii nutritionale
- Kcals 344
- Carbohidrați 25.7g
- Proteină 27.4g
- Gras 15.4g
- Sare 1.28g
- Saturate 3.1g
- Fibră 5.2g
#Prăjiți #iarnă